Кількість в уп.
|
Вартість
|
||
|
Кульбаба - це рослина, яка має набагато більше вітаміну С, ніж лимон. Також вона має тонізуючий ефект, очищає печінку, є відмінним помічником в процесі схуднення, але багато викидають цю рослину з городу і відносяться як до бур'яну.
Всі знають про шкоду кави з кофеїном, але відмовитися від його вживання може мало хто. А можна просто готувати каву з кульбаб. Такий напій бадьорить і є відмінним тоніком. А, щоб збільшити тонізуючий ефект кави з кульбаб, необхідно додати в нього щіпку цикорію.
Кульбаба допомагає в лікуванні шлунка, має сечогінні і жовчогінні властивості.
Енергетична цінність на 100 г: ккал 299 / кДж 1256
Харчова цінність на 100 г: жирів - 0.1г; з них насичених жирів - 0.1г; вуглеводів - 56г; з них цукру - 13г; клітковини - 31г; білків - 3.2г; сіль - 0.68г.
Спосіб застосування
Додайте 1 чайну ложку (1,5 г) в чашку, залийте гарячою водою (80 мл).
Склад
Підсмажений корінь органічного цикорію * 90%, підсмажений корінь органічної кульбаби * 10%.
* Продукт органічного сільського господарства. Без ГМО. Країна походження сировини: Італія