Кількість в уп.
|
Вартість
|
||
|
Кокосове масло для застосування в їжу (смажити, додавати в млинці, оладки, десерти сироїдіння, випічку, тушковані блюда) і в косметичних цілях (наносити як маску на обличчя і волосся в чистому вигляді або з улюбленими добавками - ефірними маслами, куркумою і ін. ).
При смаженні кокосове масло не виділяє канцерогенних речовин.
Кокос вирощували на півдні В'єтнаму за вимогами органічних стандартів ЄС і США без застосування синтетичних пестицидів і мінеральних добрив.
Склад: органічне кокосове масло холодного віджиму.
Харчова цінність 100 г продукту: білки - 0 г; жири - 99,98 г вуглеводи - 0 м
Енергетична цінність 100 г продукту: 899,82 ккал.