Кількість в уп.
|
Вартість
|
||
|
Колумбійська кава - один з найкращих в світі. Володіє тонким, яскраво вираженим ароматом і м'яким, злегка винним смаком. Прекрасно поєднується з бразильським сортом арабіки, який має чистий, злегка солодкуватий аромат з відтінками сухих спецій.
Органічна кава вирощена без використання отруйних хімікатів і пестицидів. Кава росте на високогірних плантаціях з використанням органічних методів землеробства. Рослини розвиваються без хімічного втручання, використовуючи для свого росту природний мінеральний склад ґрунту. Боротьба з бур'янами проводиться вручну.
Сертифікація: Асоціація з контролю органічної продукції Італії, акредитована MIPAF (Міністерством сільського і лісового господарства Італії)
Вжити протягом 6 місяців після відкриття упаковки.
Енергетична цінність на 100 г: кДж 1540,7 / ккал 370,4
Харчова цінність на 100 г: жирів - 12.4г; з них насичених жирів - 5.6г; вуглеводів - 31.8г; з них цукор - 0.1г; клітковини - 36.0г; білків - 14.9г; сіль - 0,02.
Спосіб застосування
Каву можна готувати в турці, електричної кавоварці, кавоварці Мока або чашці (чайна ложка кави на порцію). Для приготування кави в чашці просто залити продукт окропом.
Склад
100% органічна кава арабіка * з високогірних регіонів. Може містити сліди глютену.
* Продукт органічного сільського господарства. Без ГМО. Країни походження сировини: Колумбія, Бразилія