Кількість в уп.
|
Вартість
|
||
|
Витончена комбінація високогірного зеленого чаю і квіток жасмину.
Чай Natur Boutique проведений без використання синтетичних пестицидів і мінеральних добрив на кращих плантаціях Півночі В'єтнаму.
Завдяки високогірному походженню зелений чай Natur Boutique володіє підвищеним вмістом антиоксидантів.
Зібрані вручну трилистя (флеші) делікатно ферментовані і висушені для створення бездоганного чаю з насиченим смаком і ароматом.
Зелений чай ароматизований природним чином квітками жасмину: свіжозібране на світанку квіти жасмину перекладаються шарами з зеленим чаєм, потім суміш настоюється 8-12 годин і просівається. У самому чаї немає квітів жасмину, але завдяки такій традиційній технології делікатний аромат зберігається.
Чому зелений чай Natur Boutique?
- Органічний зелений чай з В'єтнаму, сорт Шан Ті
- Підвищений вміст антиоксидантів завдяки високогірному походженням
- У складі трилистя - флеші
- Ручний збір місцевими гірськими народностями 4 рази на рік (замість 8-20)
- Єдине якість в розсипних і пакетованих чаях
Склад: органічний зелений чай, ароматизований природним способом квітками жасмину. Не містить барвників і ароматизаторів. Сертифіковане Ecocert SA.
Корисні властивості зеленого чаю:
- Підвищує розумову і фізичну працездатність.
- Тонізує організм.
- Має антиоксидантну дію.
- Прискорює обмінні процеси, нормалізує вагу.
Спосіб приготування:
- Обполоснути окропом чашку або заварник
- Заварити чай окропом
- Настояти 3-5 хвилин при закритій кришці
Як вирощується органічний зелений чай? Провінція Лао Кай. Тут вирощують високогірний чай органічними методами, застосовуючи компост в якості добрива, біологічний контроль, обробку рослинними екстрактами на основі листя ним. Малі гірські народності займаються культивуванням чайного дерева, делікатно збираючи вручну тільки флеші (бруньки з двома верхніми листками). Після збору чайного листя відбувається безпосередньо виробництво зеленого чаю: Центрифужний закручування, сушка та упаковка в герметичні пакети.
Технологія ароматизації зеленого чаю квітками жасмину:
Жасмин, який відомий як «королева ночі», акуратно збирають з 4 години вечора до 7 ранку. Потім викладають шарами між попередньо висушеним зеленим чаєм. І тільки через 8-12 годин, коли ароматні компоненти квітів жасмину перейдуть в чай, цю багатошарову суміш розділяють за допомогою сита, залишаючи лише зелений чай. Таким чином відбувається ароматизація чаю природним чином.