Графік роботи:

9-18:00 пн-пт

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Creta Carob

Кероб - це здорова альтернатива какао. Кероб, на відміну від какао, не містить кофеїну і теоброміну - двох речовин, що володіють тонізуючими властивостями. Крім того, кероб не містить амін і фенілетиламін, які можуть викликати мігрень і алергічні реакції.

Компанія «Creta Carob» була заснована в 2006 році, а виробництво початку в 2011. Це сімейна компанія, основним напрямком якої є виробництво різних біологічних продуктів з стручків ріжкового дерева. «Creta Carob» розташована на острові Крит, маючи єдиний на весь острів і на всю Грецію завод з виробництва Кероб.
 

Історія кероб

Кероб давно відомий людству продукт харчування. Давньогрецький вчений Теофраст в IV столітті до н.е. згадував, що його співвітчизники називали кероб «Єгипетської дулею». Також є свідчення того, що стародавні єгиптяни вживали кероб в їжу. Як стручки, так і насіння ріжкового дерева були знайдені в єгипетських гробницях. Потім римляни стали харчуватися свіжими зеленими стручками ріжкового дерева через їх солодкого смаку. Таким чином, кероб не є недавно відкритим продуктом. Засновник компанії «Creta Carob» Еліас Манусакас зазначає, що «це втрачене багатство острова Крит».
Ріжкове дерево острова Крит: На Криті, ріжкові дерева ростуть на сухому грунті і люблять сухий клімат, завдяки чому воно не піддається захворювань деревної губки і інших шкідників, тому на Криті його не обприскуйте хімічними добривами. Дерево за 50 років життя виростає до 15 метрів, а плодоносити починає через 15 років. Проте, за сезон воно може давати близько тонни стиглих стручків. Збір врожаю припадає на середину вересня. Зростаючі стручки ріжкового дерева схожі на широкі зелені стручки квасолі, але з часом вони стають насиченого темно-коричневого кольору. У кожному стручку знаходиться до 15 зерняток, які використовуються для виробництва камеді ріжкового дерева - широко відомої харчової добавки, яка застосовується в основному в якості згущувача.


Збір врожаю і технологічний процес

Стручки ріжкового дерева повинні бути зібрані до настання зимових дощів. Стручки очищаються повітряним сепаратором від листя і гілочок, потім вони піддаються мийці і сухого чищення, щоб забезпечити якість кінцевого продукту. В процесі дроблення стручки ріжуть на частини для вилучення насіння. Після того, як насіння витягнуті, стручки йдуть на подальшу переробку для виробництва цілого ряду продуктів з ріжкового дерева.
 

Продукти
Наш кінцевий продукт відповідає стандартам Європейського Союзу, а Організацією Контролю і сертифікування Біологічно Чистих Продуктів ДІО їм присвоєно сертифікат біологічно чистих продуктів в Греції і ЄС.

Корисні властивості

Кероб - це здорова альтернатива какао. Кероб, на відміну від какао, не містить кофеїну і теоброміну - двох речовин, що володіють тонізуючими властивостями. Крім того, кероб не містить амін і фенілетиламін, які можуть викликати мігрень і алергічні реакції. У Кероб немає щавлевої кислоти, яка не дає організму використовувати кальцій і цинк. Наявність щавлевої кислоти в какао може бути причиною прищів, які зазвичай з'являються у підлітків, схильних до надмірного споживання шоколаду. Кероб не містить глютен, таким чином, він підходить для тих, хто страждає від хвороби целіакії. Всі продукти з плодів ріжкового дерева є Безглютенові продуктами, утримуючи при цьому велику кількість білків і мале - жирів. У них міститься удвічі більше кальцію ніж в молоці. Також плоди ріжкового дерева багаті на вітаміни А, В, В2, В3 і D і багато інших мінерали. Вони допомагають травленню, знижують рівень холестерину, зменшують діарею у дітей і дорослих, полегшують симптоми астми (незалежно від того, викликана вона алергією чи ні), діють як відхаркувальний засіб, не містять кофеїн, полегшують кашель і симптоми застуди, містять галловую кислоту, і допомагають запобігти розвитку поліомієліту. Крім того, плоди ріжкового дерева відомі тим, що допомагають підвищити лібідо, а також кількість сперматозоїдів.


Корисні якості в тезах:

  • Кероб на 8% складається з протеїну і містить вітаміни А, В, В2, В3 і D. У ньому міститься багато кальцію, фосфору, калію і магнію, а також в ньому містяться залізо, марганець, барій, мідь і нікель.
  • Кероб - це здорова альтернатива какао.
  • Кероб, на відміну від какао, не містить кофеїну і теоброміну - двох речовин, що володіють тонізуючими властивостями.
  • Крім того, кероб не містить амін і фенілетиламін, які можуть викликати мігрень і алергічні реакції.
  • У Кероб немає щавлевої кислоти, яка не дає організму використовувати кальцій і цинк.
  • Наявність щавлевої кислоти в какао може бути причиною прищів, які зазвичай з'являються у підлітків, схильних до надмірного споживання шоколаду.
  • Кероб не містить глютен, таким чином, він підходить для тих, хто страждає від хвороби целіакії.
  • Всі продукти з плодів ріжкового дерева є Безглютенові продуктами, утримуючи при цьому велику кількість білків і мале - жирів.
  • У Кероб міститься удвічі більше кальцію ніж в молоці.
  • Плоди ріжкового дерева багаті на вітаміни А, В, В2, В3 і D і багато інших мінерали.
  • Кероб допомагає травленню, знижує рівень холестерину, зменшує діарею у дітей і дорослих, полегшує симптоми астми (незалежно від того, викликана вона алергією чи ні), діє як відхаркувальний засіб, не містить кофеїн, полегшує кашель і симптоми застуди, містить галловую кислоту, і допомагає запобігти розвитку поліомієліту.
  • Крім того, плоди ріжкового дерева відомі тим, що допомагають підвищити лібідо, а також кількість сперматозоїдів.

 

Інформація про харчову цінність

Кероб на 8% складається з протеїну і містить вітаміни А, В, В2, В3 і D. У ньому міститься багато кальцію, фосфору, калію і магнію, а також в ньому містяться залізо, марганець, барій, мідь і нікель.

Розгорнути

Немає товарів

Вгору