Графік роботи:

9-18:00 пн-пт

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Organic Oils

Ключовий напрям роботи компанії «ОРГАНІК ОЙЛЗ» - вирощування олійних культур та їх подальша переробка в олії холодного віждиму, борошно, протеїни тощо, які реалізуються на міжнародному, так і на вітчизняному ринках. Всі масла, вироблені компанією, виготовлені виключно механічним способом, методом холодного віджиму за традиційною технологією виробництва рослинних олій. Виготовлені таким способом рослинні олії є найбільш цінними за своїми поживними і лікувальними властивостями, в них збережені всі необхідні для організму корисні речовини, вітаміни, макро- і мікроелементи, якими спочатку багаті олійні рослини.

Для виробництва олій компанія використовує обладнання від провідних виробників у даній сфері. У виробництві наших олій задіяний персонал - справжні професіонали своєї справи. Завдяки їх наполегливій праці, раціональному підходу та контролю якості на кожному технологічному етапі наші  клієнти мають змогу насолоджуватись смаком своїх улюблених олій та відкривати для себе нові види нашої продукції. 

Якість та безпечність  продукції - це головне завдання та приіорітет компанії. Контролю якості підлягає не лише сировина та готовий продукт,а також сам технологічний процес.

Компанією розроблена, впроваджена і постійно підтримується Політика в області харчової безпечності.

Основні цілі політики:

1. Удосконалення технології виробництва та розробка нових видів продукції на основі аналізу ринку та оцінки небезпечних факторів.

2. Точно та у чітко визначені терміни поставляти своїм Замовникам конкурентну, якісну і безпечну продукцію.

3. Дотримання всіх законодавчих і нормативних вимог щодо якості та безпечності продукції.

4. Отримання стабільного доходу, що дозволить удосконалити технолгію, організацію виробництва і забезпечувати високий рівень оплати праці.

5. Високий рівень відповідальності всіх працівників на кожному робочому місці, знання і розуміння того, що кожен працівник повинен зробити, щоб результати його праці відповідали вимогам споживачів.

6. Постійна ідентифікація, оцінка та управління небезпечними чинниками для дотримання харчової безпеки.

Розроблена з ініціативи керівництва система управління безпечністю харчових продуктів поширюється на виробництво, зберігання продукції і спрямована на досягнення цілей цієї політики.

Розгорнути

Немає товарів

Вгору