Графік роботи:

9-18:00 пн-пт

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Simon Levelt

Simon Lévelt пропонує вам кращі сорти кави та чаю з точки зору смаку і якості. Чай і кава є пристрастю засновників компанії протягом 200 років, тому не дивно, що їх досвід не має собі рівних. Але поряд з виробництвом якісної кави та чаю: компанія також прагне внести позитивний внесок в життя людей і навколишнє середовище.

200 років майстерності

Simon Lévelt пропонує вам кращі сорти кави та чаю з точки зору смаку і якості. Чай і кава є пристрастю засновників компанії протягом 200 років, тому не дивно, що їх досвід не має собі рівних. Але поряд з виробництвом якісної кави та чаю: компанія також прагне внести позитивний внесок в життя людей і навколишнє середовище.

Все про кавових зернах

Виробництво кави існує два види кавових зерен: Арабіка і Робуста. Арабіка вирощується в піднесених районах Африки і Південної Америки і має м'який смак, ніжним ароматом і не дуже міцний. Ця кава в зернах становить близько 65% від загального обсягу виробництва кави. Робуста набагато міцніше і складніше за смаком. Робуста приходить від низинних платформах Африки і Азії. Нарешті, найкращі кавові суміші з арабіки або Robustaboon.

Каву вирощують в країнах близько екватора. Основними країнами-виробниками кави є Бразилія і Колумбія, а також В'єтнам і Індонезія є великими гравцями. Кава рослина має від трьох до п'яти років, перш ніж вона починає цвісти. Після цвітіння, є ягоди з куща. Вишня містить два кавових зерна. Ягоди позбавлені зовнішньої оболонки і м'якоті і піддаються подальшій обробці. Зрештою, 5 кг ягід це 2 кг кавових зерен.

Обпалювальної завод

Обсмажування кави - це точне поєднання часу і температури, що дозволяє витягувати смак і аромат з зерен. Simon Lévelt обсмажує каву в італійській машині з подвійним барабаном Вітторія. Ця машина, яка є унікальною в Північній Європі і дозволяє контролювати весь процес дуже точно.

Для нас соціальна відповідальність означає, що ми дбаємо про людей і навколишньому середовищу в країнах, де знаходиться джерело наших продуктів; крім того, ми намагаємося, обмежити викиди парникових газів за рахунок критичного аналізу нашої упаковки, процес виробництва, видалення відходів і транспорту.

Розгорнути

Немає товарів

Вгору